Alle ruimten in CVU uitvaartcentrum ‘Groenoord’ zijn direct aan elkaar verbonden waardoor het geheel meteen rustig en familiair aanvoelt. Na de entree begeeft u zich in een vriendelijke aula waar een goed samenzijn en ontvangst van genodigden plaats heeft. De overledene wordt in een afzonderlijke, gemoedelijke kamer opgebaard.

Dit afscheidshuis is geschikt voor klein tot middelgroot (avond) rouwbezoek, afscheid en/of vertrek voorafgaand aan de begrafenis of crematie en condoleance. Een kleinschalige afscheidsdienst in familiekring is zo gewenst mogelijk. Het karakter van de afscheidssuite leent zich uitstekend voor individueel tussentijds bezoek met directe familieleden.

In het pand passen wij op subtiele wijze seizoen thema’s toe. Zo is ook de geur in het uitvaartcentrum aangepast aan het jaargetijde.

Catering
Bij een afscheid wordt meestal een kopje koffie, thee of drankje aangeboden. Wij maken gebruik van een open counter zodat u op informele wijze zelfs iets kunt afhalen. Wenst u liever bediening? Dan wordt dat met aandacht door onze gastvrouw verzorgd.

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk om uw ontvangst af te stemmen op het moment van de dag en het gezelschap. Maak u wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Door onze samenwerking met o.a. yardenhuis Beukenhof in Schiedam kunnen wij u bijzondere catering aanbieden.

Verzorging overledene
Voelt u de behoefte om zelf de overledene te (helpen) verzorgen of wilt u er bij aanwezig indien onze bekwame medewerkers dat doen? Dat kan. Vanwege de kleinschaligheid van het uitvaartcentrum maken wij gebruik van een van onze andere uitvaartcentra, naar uw keuze en zonder extra kosten. Onze verzorgers nemen de tijd en zijn er voor u om u op elk moment te ondersteunen.

  • gemoedelijke sfeer
  • audiovoorziening
  • catering naar wens
  • eigen parkeerterrein
  • baby verschoonruimte